Mjesečno očitanje vodomjera

Javni poziv svim ilegalno priključenim korisnicima usluga – javite se u svrhu legaliziranja svog priključka bez sankcija
24/07/2018
OBAVIJEST KORISNICIMA
03/06/2019

Mjesečno očitanje vodomjera

Poštovani korisnici,

Komrad d.o.o. Slatina u mjesecu travnju uvodi  novost u  poslovanju, usmjerenu na poboljšanje kvalitete usluge: mjesečno očitanje vodomjera svim korisnicima.

Korisnicima vodnih usluga u stambenim zgradama do stjecanja tehničkih preduvjeta za mjesečno očitanje potrošnja vode očitavat će se kao i do sada četiri puta godišnje.

Do sada se potrošnja vode očitavala tri puta godišnje (stambene zgrade četiri puta) a primjenom jedinstvenog načina očitanja vodomjera svakoga mjeseca olakšat će se praćenje potrošnje, izbjeći nepotrebni gubici vode i troškovi koji nastaju uslijed puknuća internih instalacija. Na taj način zajednički štedimo i racionalno koristimo ovaj dragocjeni resurs.

Djelatnici Komrada d.o.o. očitati će sve vodomjere u mjesecu ožujku te će se ispostaviti konačni obračun za razdoblje od 1-3 mjeseca 2019 godine a nakon toga više se neće izdavati akontacijske uplatnice već će se voda očitavati svakoga mjeseca te će računi biti izdani u skladu sa potrošnjom.

Nadamo se da će unaprijeđenje ove usluge biti na obostrano zadovoljstvo.

KOMRAD D.O.O.

Skip to content